Ориентир в света на комуникациите

19

База данни WARC предоставя информация за всички аспекти на маркетинга, медиите и комуникациите. Платформата съдържа 45000 статии, казуси, изследователски доклади, статии, новини и резюмета на английски език. Включва проучвания на пазара, прогнозиране на рекламни разходи, профили на големи марки и задълбочени репортажи за събития в бранша.

Като лидер в света на бързо движещите се комуникации WARC разчита на свои изследователи и кореспонденти в цял свят, партньорски организации като The Advertising Research Foundation, Association of National Advertisers, Cannes Lions, Effie Worldwide, ESOMAR, 4A’s, IPA and DMA и не на последно място съвместни публикации с утвърдили се в областта на рекламата издания като „Market Leader“, „Journal of Advertising Research“, „International Journal of Advertising“ и „International Journal of Market Research“.

WARC е основана през 1985 г. и има офиси във Великобритания, САЩ и Сингапур. През юли 2018 г. стана част от Ascential plc, глобалната специализирана информационна компания. Нейната мисия е да спаси света от неефективен маркетинг.

Електронният ресурс се използва от професионалисти в областта на маркетинга, ценен помощник е при подготовката, както на изпитни казуси от преподаватели, така и на курсови и дипломни работи от студенти.

WARC може да се ползва както в локалната мрежа на университета, така и извън нея.

снимка: WARC [data base]. WARC. Retrieved 04 January 2018, from https://www.youtube.com/watch?v=74tKPHipkBY

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля напишете коментар!
Име