Международна седмица на открития достъп: Издания на НБУ с открит достъп

49

Издания с открит достъп на Нов български университет можете да откриете в Годишници и учебни материали E-BOX на НБУ и в сайта на издателството, подменю „Електронни издания“.

В „E-BOX на НБУ“, както популярно се нарича в университета, са включени годишници на департаменти, монографии, сборници с научни статии, информация за сайтове и други. Подреждането на документите е хронологично, като списъкът започва с 2018 г.

В сайта на издателството, подменю „Електронни издания“ в раздел „Книги“ ще намерите изданията:

  • Икономика : Уводен курс / Събина Ракарова.
  • Развитие на туризъм в контекста на устойчиво развитие / Мария Гюлеметова.
  • Управление на качеството : Quality management : Лекционен курс / Кирил Радев.
  • Накитът : Изложба от фондовете на РИМ Сливен в Музея на НБУ : Каталог / Николай Сираков и др.; Ред. Татяна Шалганова, Валентина Ганева; Граф. дизайн и корица Иван Сааведра; Фотогр. Димо Георгиев.
  • Послания : Васил Стоилов – 110 години от рождението : Изложба рисунки от архива на НБУ : Каталог / Иван Звънчаров; Ред. Татяна Шалганова, Валентина Ганева.
  • Сердика е моят Рим : Изложба от фондовете на Общински културен институт „Музей за история на София“ в Музея на НБУ : Каталог / Константин Шалганов; Ред. кол. Иван Маразов и др.
  • Ритейл маркетинг и мениджмънт : Лекционен курс / Димитър Трендафилов.

На същото място в раздел „Периодика“ може да четете отделни броеве на годишниците на департамент „Администрация и управление“, „Кино, реклама и шоубизнес“, „Икономика“, „Англицистика“, „Романистика и германистика“, „Чужди езици и култури“, „Природни науки“, „Когнитивна наука и психология“, както и сборника „Русистика: русский язык, культура и литература: Международная научная конференция: София, 16-17 декабря 2016 г.“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля напишете коментар!
Име