Дневна светлина в архитектурата

50

„Daylight and architecture“ (D/A) с ISSN  1901-0982 e списание на VELUX и е част от колекциите на библиотеката от 2006 г. до 2013 г. В момента списанието е с открит достъп. Предназначено е за архитекти, дизайнери, строителни специалисти и всеки, който се интересува от дневната светлина в архитектурата. В него се обсъжда значението на дневната светлина като ключ към изграждането на здрави домове, добра учебна среда и вдъхновяващи работни места. Представят се статии от международно признати професионалисти с конкретна тема, пречупена през научна и художествена призма.

Списание D/A получава през 2013 г. наградата „German Architects’ Darling award”, през 2012 г. шведската награда „Guldbladet”, и през 2010 г. международната „Best of Corporate Publishing Award”.

Преподаватели, студенти, докторанти и служители на Нов български университет могат да заемат списания за ползване извън библиотеката. Неустойката за забава е 1.00 лв. на ден за 1 документ.

Снимка: Daylight and architecture №29, 2018. [Image]. VELUX. Retrieved 19 Oct 2018, Available from https://www.velux.com/daylight-and-architecture

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля напишете коментар!
Име