Специализирано списание за текстил

35

Списание „Collezioni Trends“, с ISSN 1124-2957, e част от колекциите на библиотеката от 2012 г. Изданието е богат източник на информация за тъкани, прежди и аксесоари. Публикува тенденции, цветове и линии повече от година предварително. Предлага репортажи от международни панаири. Езикът в списанието е английски.

Елементите на природата са ключовата дума на брой 123 от „Collezioni Trends“. Природата вдъхновява с елементите си тъкани и материи за пролет/лято 2019. Предложени са нови трикотажни шевове. Бъдещите тенденции в есен/зима 2019 предполагат съвсем нови цветове, структури за тъкани и трикотаж, модели и мотиви.

Преподаватели, студенти, докторанти и служители на Нов български университет могат да заемат списания за ползване извън библиотеката. Неустойката за забава е 1.00 лв. на ден за 1 документ.

Направете регистрация за услугата „Моите списания“ и ще получавате съдържание на списание „Collezioni Trends“ всеки път, когато то пристигне в библиотеката. Услугата е безплатна и е за всички, които обичат да четат.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля напишете коментар!
Име