Политическият имидж - парадокс по българскиСборникът „Политическият имидж – парадокс по български“ е публикуван от Нов български университет през 2001 г. Съдържа доклади от проведената на 25-27 юли 2001 г. едноименна лятна школа, която е творческа проява на департамент „Масови комуникации. Ръководител на школата е проф. Руси Маринов, а заместник е проф. Десислава Бошнакова.

В предговора към изданието проф. Бошнакова пише: „Темата на школата бе избрана в края на 2000 г., когато никой нямаше и най-малка представа за това, което се случи на 17 юни 2001 г. …Резултатите от последните парламентарни избори у нас се превърнаха в сензация за целия свят. България влезе в световните информационни емисии като първата страна в историята на света, в която цар участва в избори и ги спечелва. По интересен е фактът, че на практика царят не участва в изборите, а подкрепи избрани от него хора. Малко по-късно отново поставихме рекорд, достоен за книгата на рекордите на Гинес: цар стана министър-председател…“.

Изданието е налично в библиотеката в колекции „Екземпляр за дома“, „Единствен / последен екземпляр“ и „Издания на НБУ“. Ще го откриете и в университетските книжарници. Продажната цена е 9.80 лв. В момента може да се възползвате от 50% отстъпка при покупка.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля напишете коментар!
Име