Туризъм и отдихСписание „Туризъм и отдих“, ISSN 1312-3890, e част от колекциите на библиотеката от 2004 г. Негов издател е рекламно издателска къща „Дакер“ ЕООД. Периодичното издание предлага актуална информация за туристическия пазар и видовете туризъм. Насочено е както към професионалистите в бранша, така и към всички, които обичат да пътуват. Списанието има специални издания на чужди езици, които представят българския туризъм на международните туристически борси в Лондон, Берлин и Москва. Със съдействието на Министерство на външните работи се разпространява по дипломатическите мисии на Република България.

Преподаватели, студенти, докторанти и служители на Нов български университет могат да заемат списания за ползване извън библиотеката. Неустойката за забава е 1.00 лв. на ден за 1 документ. В момента студентите могат да се възползват от възможността да заемат три пъти повече списания за три пъти по-дълъг срок до 30 септември 2017 г.

Направете регистрация за услугата „Моите списания“ и ще получавате съдържание на списание „Туризъм и отдих“ всеки път, когато то пристигне в библиотеката. Услугата е безплатна и е за всички, които обичат да четат.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля напишете коментар!
Име