Нов електронен ресурс „World Advertising Research Center“

23

Нов електронен ресурс „World Advertising Research Center“От началото на месец май 2015 г. библиотеката организира достъп до база данни „World Advertising Research Center“ (WARC), която предоставя информация за всички аспекти на маркетинга, медиите и комуникациите. Платформата съдържа 45000 статии, казуси, изследователски доклади, новини и резюмета на английски език. Включва проучвания на пазара, прогнозиране на рекламни разходи, профили на големи марки и задълбочени репортажи за събития в бранша.

Като лидер в света на бързо движещите се комуникации WARC разчита на свои изследователи и кореспонденти в цял свят, партньорски организации като IPA, Account Planning Group, Effie Worldwide, ESOMAR, Euromonitor и Futures Company и не на последно място съвместни публикации с утвърдили се в областта на рекламата издания като „Market Leader“, „Journal of Advertising Research“, „International Journal of Advertising“ и „International Journal of Market Research“.

Електронният ресурс се използва от професионалисти в областта на маркетинга, ценен помощник е при подготовката, както на изпитни казуси от преподаватели, така и на курсови и дипломни работи от студенти.

Достъпът се осъществява както в локалната мрежа на университета, така и извън нея.
Повече информация: бюро „Справочно-библиографска информация“, тел. 02/8110 296, в. 1296 или на library@nbu.bg.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля напишете коментар!
Име